2e hands Paardenspullen markt  

                          

Heb jij nog 2e hands paardenspullen die je zou willen verkopen? Dan is dit je kans om je zolder of kast op te ruimen! Lever je paardenspullen in en verkoop ze tijdens het ONCK.

Je kunt alle paard-gerelateerde spullen inleveren, 25% van de opbrengst gaat naar De Pasman manege* en de andere 75% is voor jou! Een ander percentage mag ook, namelijk 60% naar jezelf en 40% naar de Pasmanmanege, en zelfs doneren is een mogelijkheid.

Zorg dat je spulletjes er netjes uitzien en bedenk een goeie prijs! Lees hieronder hoe het werkt en wie weet ben jij na het ONCK weer ietsje rijker en kunnen we ook de Pasmanmanege blij maken met een mooi bedrag!

 

Hoe werkt het…

  1. Vraag je code aan via: info@connemara.nl
  2. Vermeld je volledige naam, telefoonnummer en bankrekeningnummer bij het aanvragen van de code.
  3. Na aanmelding ontvang je van ons een formulier met daarop je code. Dit formulier vul je volledig in. Hierop vermeld je alle artikelen die je wilt verkopen met de verkoopprijs. Wanneer je je spullen komt inleveren,  geef je dit formulier af aan de organisatie.
  4. Op elk artikel plak je (van tevoren) tape of schilders-plakband met daarop je code, de maat en de prijs. Een label is natuurlijk ook prima; wanneer je code maar stevig bevestigd is aan het artikel.
  5. Voor de verkoop van de spullen is een speciaal ingerichte stand aanwezig waar je jouw spullen kunt inleveren. De vrijwilligers van de Pasmanmanege gaan hun uiterste best doen om de spullen aan de man te brengen. Je hoeft verder, tijdens de markt zelf, niets te doen.
  6. Zorg dat de spullen er netjes uitzien, gewassen en gepoetst.
  7. Kapotte/vieze paardenspullen kunnen wij niet aannemen.
  8. Van de opbrengst gaat het door jou aangegeven percentage naar de Pasman manege*.
  9. Voor kwijtgeraakte of beschadigde kledingstukken en spullen kunnen we niet verantwoordelijk zijn.

 

Inleveren:

Vrijdag 18 juni 2021 van 16.00 uur – 18.00 uur of

zaterdag 19 juni vanaf 08.00 uur of

zondag 20 juni vanaf 08.00 uur bij de tweedehands markt.

In overleg kunnen spullen tot uiterlijk 15 juni a.s. worden ingeleverd bij de organisatie. Overleg hierover via info@connemara.nl

De spullen worden op momenten wanneer de stand onbemand is (avond/nacht) in een afgesloten ruimte bewaard. 

 

Ophalen:

Uiterlijk direct na de parade op zondag moeten alle niet verkochte spullen weer worden opgehaald. Eerder mag natuurlijk ook.

In overleg kunnen niet verkochte spullen op een andere datum opgehaald worden bij de organisatie. Overleg hierover via info@connemara.nl

Alle spullen die voor 30 juni 2021 niet opgehaald zijn gaan naar een goed doel.

 

Uitbetaling verkochte artikelen:

Via bankoverschrijving uiterlijk 1 week na het ONCK 2021 te ontvangen op het door jouw opgegeven rekeningnummer. 

 

* De Pasman manege

Al jarenlang kunnen wij tijdens het ONCK een beroep doen op de vele helpende handen van de Pasman manege uit Eefde. Om nu een keer wat terug te kunnen doen voor deze fantastische groep mensen willen wij een gedeelte van de opbrengst van de paardenspullenmarkt schenken aan dit mooie doel.

Kijk voor meer info over deze bijzondere manege waar mensen met lichamelijke en/of geestelijke beperking en valide ruiters samen genieten van het paardrijden op de website:  www.pasmanmanege.nl