Op 4 juni 2016 werden de finales springen en dressuur beide gewonnen door Roos Hansman met Panfu van de Bisschop (v. Dexter Leam Pondi). In het springen legde zij de basis voor de overwinning door in Geesteren twee rubrieken met zo’n 50 deelnemers te winnen. Op het ONCK won ze de klasse L en was ze niet meer in te halen voor de eindoverwinning. Esmee Westerink won de klasse ZZ met Miss-Dexter (v. Dexter Leam Pondi) en steeg daarmee naar de tweede plaats en Roos Dikkerboom met Contessa’s Bailey’s (mv. Diplomat) eindigde op de derde plaats.

logo-Jentha21

Hoofdsponspor

In de dressuur was Roos Hansman ook de meest constant presterende combinatie met een eindgemiddelde van 69.25%. Lisa Italiaander met Euphoria van Strijthagen (v. Otto van Strijthagen) wist dichtbij te komen en werd nipt tweede met een gemiddelde van 68%. Britney de Jong veroverde met Paddy van Strijthagen (v. Ben Hur van de Leliaard) de derde prijs met 67,20%.

Alle prijswinnaars gingen met een goed gevulde envelop met prijzengeld, beschikbaar gesteld door Jentha Fysiotherapie, naar huis.

Klik hier voor de eindstand van 2016.

Roos Hansman en Panfu van de Bisschop in actie tijdens hun springparcours.