HENGSTENKEURING 2020

Op zondag 8 maart 2020 is de hengstenkeuring met in het middagprogramma een dressuurwedstrijd. De keuring wordt gehouden bij Manege “De Spreng” in Laag-Soeren. Leden ontvangen binnenkort de uitnodiging in de mail. Ook reeds goedgekeurde klasse 1 en 2 hengsten zijn zeer welkom op de keuring om zich te presenteren aan het publiek, waarbij de klasse 1 hengsten op kwaliteitsvolgorde worden geplaatst voor de titel “Nederlands Kampioen 2020”.

Iedereen, dus ook niet-leden, is van harte welkom om te keuring te bezoeken en om deel te nemen aan de dressuurwedstrijd voor pony’s en paarden met minimaal 25% (aantoonbaar) Connemarabloed. De wedstrijd staat open voor startpashouders en niet-startpashouders. Startpashouders starten in de klasse waarin ze reglementair horen, gereden winstpunten tellen voor de officiële KNHS puntenregistratie. Er kan gestart worden in de klassen BB t/m ZZ-licht, zowel pony’s als paarden zijn welkom. 2 proeven rijden is mogelijk.

Niet-startpashouders kunnen (alleen) inschrijven voor de BB proeven; ook hierbij is het mogelijk om 2 proeven te rijden. (proef 1 en/of 2 BB dressuur).

Klik hier voor de uitnodiging en het inschrijfformulier.

Klik hier voor informatie over de dressuurwedstrijd.

Klik hier voor de catalogus

Klik hier voor het addendum bij de catalogus.

Klik hier voor de definitieve startlijst dressuur.

N.B. Bezoekers uit het Oosten van het land moeten rekening houden met een wegafsluiting. De A1 tussen Deventer en Twello is op 8 maart de hele dag gesloten ivm het ruimen van een vliegtuigbom uit WW2.
https://www.destentor.nl/deventer/snelweg-a1-bij-deventer-dicht-tijdens-ontmantelen-vliegende-bom-uit-oorlog~a8637214/

Kampioenhengst 2019: Skaergaerden Celtic Night