LAATSTE OPROEP! voor inschrijvingen voor de springwedstrijd van 31 maart!

LAATSTE OPROEP!!

voor inschrijvingen voor de springwedstrijd van 31 maart in Laag-Soeren!!

 

 

 

Ondanks het feit dat er 2 parcoursen mogen worden gesprongen voor winstpunten én dat we de BB wel heel laagdrempelig hebben gemaakt, hebben we op dit moment te weinig inschrijvingen om de wedstrijd door te laten gaan.

Dus hierbij een laatste oproep! Schrijf je nog snel in! Inschrijving heel graag z.s.m. maar uiterlijk 16 maart a.s.

Het zou jammer zijn wanneer we als stamboek deze activiteiten niet meer zouden kunnen organiseren wegens te weinig belangstelling. Het aantal Connemara-enthousiastelingen in Nederland groeit gestaag! Het aantal leden van ons stamboek zien we ook voorzichtig toenemen. Onze leden mogen van ons verwachten dat we als bestuur een aantrekkelijk programma aan evenementen organiseren.

Ons stamboek kent geen regio Noord/Oost/West/Zuid; daar zijn we simpelweg te klein voor. Daardoor kan het voorkomen, ondanks het feit dat we de evenementen zo centraal mogelijk in Nederland organiseren, dat je hiervoor wat verder zou moeten reizen. Dat is helaas niet anders en hopelijk maakt de prettige sfeer, van Connemara-liefhebbers onder elkaar, een hoop goed.

Laten we samen ervoor zorgen dat we deze unieke Connemara-wedstrijden en andere evenementen kunnen blijven organiseren!!

Doe je Connemara een plezier en kom springen!!

https://www.startlijsten.nl/lijsten/166962-springwedstrijd-alleen-voor-connemaras-kruislingen