Roerige tijden 2

ROERIGE TIJDEN 2

Sinds het gisteren geplaatste bericht rondom het ONCK en de merriekeuring worden we overstelpt met mails over stalling. Vandaar ter verduidelijking nog even dit bericht:
Met uitzondering van medewerkers aan het ONCK zijn er op De Spreng geen stallen voor deelnemers aan het ONCK beschikbaar. Deelnemers kunnen contact opnemen met Camping Boszicht om te informeren of daar nog ruimte is, of zelf in de omgeving iets regelen.
Tijdens de keuring is er alléén voor merries met veulens die meer dan anderhalf uur moeten reizen een stal beschikbaar. Gezien de krapte van de stalgang zal daar waarschijnlijk een mondkapjes plicht gelden, de stal is maar voor een beperkte tijdsduur beschikbaar én er is maximum aan het aantal mensen dat tegelijkertijd in de stalgang mag zijn.
Worden de stallen níet gebruikt door exposanten die langer dan anderhalf uur met hun veulen moeten reizen, dan blijven de stallen leeg. Door één en ander op deze wijze te regelen houden we rekening met het welzijn van de reizende veulens en houden we ons aan de geldende Corona regels.
Een en ander natuurlijk onder voorbehoud van een mogelijke aanscherping van de Corona regels vanuit de regering of de gemeente.