Ben je wedstrijdruiter? Doe dan mee met de Sportcompetitie voor Connemara’s! Vanaf december kun je je weer inschrijven en kans maken  om leuke geldprijzen te winnen! Iedereen met een wedstrijdpony of -paard met tenminste 25% Connemarabloed kan meedoen, ongeacht de leeftijd van de ruiter. Voor de beste 5 in het eindklassement zijn er (geld)prijzen beschikbaar.

De competitie loopt jaarlijks van 1 januari tot en met eind mei, waarbij van alle ingestuurde wedstrijdresultaten (KNHS) de beste vier meetellen. De exacte formule voor het berekenen van de punten staat in het reglement.

Inschrijven is mogelijk vanaf 21 december 2017. De laatste mogelijkheid om in te schrijven is 13 mei 2018. Let op: Wedstrijdresultaten tellen pas mee vanaf het moment van inschrijving.

De (verplichte) finalewedstrijd word ieder jaar gereden tijdens het Open Nederlands Connemara Kampioenschap (ONCK) op het KNHS-terrein in Ermelo verreden. Het volgende ONCK is op zaterdag 16 juni 2018.
Doel van de sportcompetitie is het promoten van onze mooie Ierse sportpony’s.

Dus doe mee en schrijf je zo snel mogelijk in zodat je in januari al je resultaten kunt insturen! Inschrijven kan door het onderstaande inschrijfformulier, samen met een kopie van het paspoort/afstammingsbewijs, te mailen naar info@connemara.nl

Reglementen Connemara Competitie

Klik hier voor de tussenstand. (Gewijzigd op 15 juni ivm fout in de uitslagverwerking.)