Ben je wedstrijdruiter? Doe dan mee met de Sportcompetitie voor Connemara’s! Vanaf december kun je je weer inschrijven en kans maken  om leuke geldprijzen te winnen! Iedereen met een wedstrijdpony of -paard met tenminste 25% Connemarabloed kan meedoen, ongeacht de leeftijd van de ruiter. De geldprijzen worden gesponsord door Psychologenpraktijk M.A.W. Groen

De competitie loopt jaarlijks van 1 januari tot en met eind mei, waarbij van alle ingestuurde wedstrijdresultaten (KNHS) de beste vier meetellen. De exacte formule voor het berekenen van de punten staat in het reglement.

Inschrijven is mogelijk vanaf 21 december 2016. De laatste mogelijkheid om in te schrijven is 7 mei 2017. Let op: Wedstrijdresultaten tellen pas mee vanaf het moment van inschrijving.

De (verplichte) finalewedstrijd word ieder jaar gereden tijdens het Open Nederlands Connemara Kampioenschap (ONCK) op het KNHS-terrein in Ermelo verreden.
Doel van de sportcompetitie is het promoten van onze mooie Ierse sportpony’s.

Dus doe mee en schrijf je zo snel mogelijk in zodat je in januari al je resultaten kunt insturen! Inschrijven kan door het onderstaande inschrijfformulier, samen met een kopie van het paspoort/afstammingsbewijs, te mailen naar info@connemara.nl
Klik hier voor het exacte reglement.

Voor 2017 is de competitie weer afgelopen.

Klik hier voor de eindstanden

Roos Hansman met Panfu van de Bisschop
Winnares Connemara Competitie springen 2016

Winnares van de Connemara Competitie 2016,

Roos Hansman en Panfu van de Bisschop in actie tijdens hun springparcours.