Op 10 juni 2017 werd de finale springen, met de kleinst mogelijke marge, gewonnen door Iris van de Ven met Olijfje van de Leliaard (v. Dexter Leam Pondi). In de tussenstand was het verschil met nummer 2 slechts 0,75 punt. Met haar overwinning in de klasse Z wist Roos Hansman met Panfu van de Bisschop (v. Dexter Leam Pondi) nog wel een half punt dichterbij te komen maar de mooie derde plaats van Iris in de klasse L  was nipt voldoende voor de eindoverwinning. De derde prijs in de springcompetitie was voor Emmy Hermsen met Bill McKillian (v. Pearl’s Cove)

Dat nakomelingen van Dexter Leam Pondi niet alleen springkanonnen zijn bewees Roos Hansman door voor de tweede keer de dressuurcompetitie op haar naam te schrijven met een eindgemiddelde van 66.94%. Ook hier was het een nipte overwinning. De nummer 2,  Lisa Italiaander met Euphoria van Strijthagen (v. Otto van Strijthagen) wist heel dichtbij te komen met een gemiddelde van 66.56%. De derde prijs was voor ONCK-debutante Nikita Strijbis met Larry Andy (v. Cusack). Zij realiseerden een eindgemiddelde van 65.94%

Alle prijswinnaars gingen met een goed gevulde envelop met prijzengeld, beschikbaar gesteld door Psychologenpraktijk M.A.W. Groen, naar huis.

Klik hier voor de eindstand dressuur 2017

Klik hier voor de eindstand springen 2017

Winnares van de springcompetitie

Iris van de Ven met Olijfje van de Leliaard

©De Leliaard Fotografie

Winnares van de dressuurcompetitie

Roos Hansman met Panfu van de Bisschop

©Foto Marjon