Thema-avond “Fokken met Verstand”

Op donderdagavond 18 maart organiseert de Stichting Zeldzame Huisdierrasssen en Centrum voor Genetische Bronnen Nederland van Wageningen University & Research een thema-avond in het kader van ‘Fokken met verstand’. Voor fokkers en overige liefhebbers van Connemara pony’s is dit een zeer interessant thema!

Hieronder de uitnodiging en link:

Na twee succesvolle online thema-avonden in 2020 zijn wij verheugd u weer uit te mogen nodigen voor een nieuw avondprogramma. Hierin wordt de centrale vraag gesteld: Hoe kunnen we gezamenlijk de genetische diversiteit en unieke kwaliteiten van de Nederlandse landbouwhuisdierrassen voor de toekomst behouden? Op donderdagavond 18 maart stellen we deze vraag weer, nu met het oog op de CGN genenbank voor landbouwhuisdieren. Aanmelden en het programma kunt u vinden via de volgende link:

LINK: Volledige programma en aanmelden

Geïnteresseerde fokkers, bestuursleden, leden van de foktechnische commissie, houders en overige liefhebbers zijn van harte uitgenodigd.  Wel is er net als voorgaande thema-avonden plaats voor een maximaal aantal deelnemers en zullen wij misschien de aanmeldingen vroegtijdig moeten sluiten. De presentaties zullen na afloop van de thema-avond ook online beschikbaar komen en worden toegevoegd aan de filmpjes van 2020 op www.fokkenmetverstand.nl.

Met vriendelijke groet,

 

Namens het team van Stichting Zeldzame Huisdierrasssen en Centrum voor Genetische Bronnen Nederland, Wageningen University & Research