Ook lid of donateur worden? Noteer je gegevens op dit formulier (klik HIER om naar formulier te gaan) en mail dit naar kantoor@connemara.nl

Meerdere keren per jaar wordt er een nieuwsbrief verstrekt onder de leden. Naast informatie over wettelijke verplichtingen, de uitslagen van keuringen en wedstrijden zijn hier leuke verhalen te lezen van mede Connemara liefhebbers.

Wat kan het lidmaatschap van het NCPS  voor u betekenen?

Door lid te worden van het NCPS krijgt u ondermeer de mogelijkheid om uw pony’s te laten registreren in een van de stamboekregisters. U kunt deelnemen aan de centrale keuring en andere evenementen zoals het ONCK (Open Nederlands Connemara Kampioenschap). Als lid krijgt u korting op diverse tarieven voor bijv. overschrijving op naam en chippen.

 Tarieven voor het lidmaatschap vindt u op Algemeen – Tarieven of klik op deze tekst.

Alle lidmaatschappen lopen t/m 31 december en worden automatisch verlengd voor het volgende jaar tenzij tijdig een opzegging is ontvangen.

Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden vóór 1 december van het lopende jaar. Telefonische opzeggingen worden niet in behandeling genomen. U ontvangt een bevestiging wanneer uw opzegging is verwerkt in de ledenadministratie op het stamboekkantoor. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen dan bent u ook nog niet afgemeld als lid.