Senna Vastenholt Kampioen ONCK 2021!!

De jeugdamazone liet zich met haar prachtige Matea SB ( v. Easter van de Leliaard) over 2 dagen als beste zien en schreef het kampioenschap op haar naam!

Het uitreiken van de kampioenstitel met bijbehorende deken was het slotstuk van 2 geweldige Connemaradagen, waarbij we iedereen willen bedanken voor zijn of haar bijdragen aan de geweldige sfeer én de vele helpende handen aan het eind van elke dag.

De dagen zijn daarbij prachtig vastgelegd door Muriëlle Mulder.
De foto’s van zowel zaterdag als zondag staan online!!
De foto’s zijn via onderstaande links te bekijken en te bestellen:
Iedere combinatie heeft recht op 1 foto op lage resolutie zonder logo, interesse? Mail dan even naar info@muriellemulder.nl
Stuur ook even een printscreen mee van de foto die je graag wilt hebben.
Let op: wil je meer dan 5 foto’s bestellen? Mail dan ook naar info@muriellemulder.nl, dan ontvang je korting op de totaalprijs!
Stuur ook even een printscreen mee van de foto’s die je graag wilt hebben.
De foto’s van zondag zullen uiterlijk morgen volgen.

Update 17-06-2021

Definitieve startlijsten en dagindeling voor het ONCK staan online!

Meld je bij aankomst even bij het secretariaat; er staat voor iedere deelnemer een leuke goody-bag klaar en er zijn weer lootjes te koop voor de loterij.

Er is een pinapparaatje aanwezig.

We hebben een mooie serie kleding ingekocht met het Connemara-logo en ook zijner dekjes, halsters, boeken en speldjes met logo te koop.

Vergeet vooral niet om de 2e handsmarkt met paardenspullen te bezoeken.

Je vindt de markt op het buitenterrein.

Verder een dringende oproep om voldoende afstand tot elkaar te bewaren en de aanwijzingen die gegeven worden n.a.v. Covid-maatregelen op te volgen.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en verheugen ons enorm op een gezellig weekend!

Voor de definitieve startlijst KNHS dressuur klik hier.

Voor de definitieve startlijst KNHS springen klik hier.

Voor de dagindeling van de overige onderdelen klik hier.

.

Update 06 – 06 – 2021

.

???? ? ????? ?? ??? ?????, ??? ???? ????!

Wij kijken er enorm naar uit om jullie te zien op 19 en/of 20 juni a.s. in Laag-Soeren.
Adres: De Spreng, Priesnitzlaan 17.

??? ???? ??????????? ??????:

 De officiële KNHS-onderdelen (B t/m ZZl dressuur + B t/m ZZ springen) worden volgens de geldende maatregelen georganiseerd. Deze rubrieken staan als eerste gepland in de ochtend. Er zijn geen andere activiteiten (behalve Ibop-voorlichting) gelijktijdig gepland. Er is tijdens deze ochtend geen publiek toegestaan, enkel de deelnemer en eventuele begeleider(s).

Direct na afloop gaan we verder met alle overige rubrieken. Vanaf dat moment zijn bezoekers, anders dan deelnemers/begeleiders, ook welkom, mits van tevoren aangemeld (via mail info@connemara.nl of op de dag zelf op het secretariaat)

 De uiterste inschrijfdatum is inmiddels verstreken, maar een enkele bijschrijving is nog mogelijk, informeer hiervoor via info@connemara.nl
Wij gaan nu druk aan de slag met de startlijsten. De voorlopige lijst komt in de loop van de week op Facebook en website. De definitieve lijst op donderdag 17 juni.

 Nog steeds zijn we op zoek naar deelnemers die mee willen doen met de rubriek Teamspringen.
Nu duidelijk is dat de B t/m ZZ springen in de ochtend is, maakt dat het voor sommigen misschien makkelijker om op te geven voor het Teamspringen? Dat start namelijk pas wat later in de middag; voor de parade. Supermooie prijzen te winnen voor alle deelnemers. Wil je meer weten? info@connemara.nl

 Denken jullie nog aan de 2e handsmarkt? Misschien heb je nog (paarden)spullen die je wel wilt verkopen, dan is dit je kans. Lever ze in tijdens het ONCK en de dames van de Pasman-manege gaan hun uiterste best doen om het voor je te verkopen. Zie link voor meer info. Ook wordt een schilderij geveild dat geschilderd is door Josien ten Dijk. De opbrengst is voor de Pasman-manege.
http://connemara.nl/2e-hands-paardenspullenmarkt-tijdens…/

 Vrijwilligers gezocht! Zijn er mensen die ons zouden willen helpen op vrijdagmiddag met het opbouwen? zaterdag hulp gevraagd als parkeer-toezichthouder, zondag parkeer-toezichthouder (kan uiteraard ook een dagdeel zijn) en tot slot mensen die ons op zondag aan het einde van de dag willen helpen met opruimen en afbreken? Jullie hulp wordt zeer op prijs gesteld. Meld je aan via info@connemara.nl