Bericht vanuit de Koepelfokkerij

Bericht vanuit de Koepelfokkerij:
GROEN LICHT KEURINGEN, CHIPPEN en SCHETSEN

 

Op dinsdag 12 mei, is bekend geworden dat de betrokken ministeries en instanties op centraal overheidsniveau hebben ingestemd met de herstart van het chippen en schetsen van de veulens, de keuringen en prestatietesten (in sobere vorm) en de draf- en rensport, vanaf gisteren onder voorwaarden van strikte uitvoer van het vastgestelde COVID-19 protocol, waarbij de keuringen, prestatietesten en de draf- en rensport voorlopig achter gesloten deuren (zonder publiek) moeten plaatsvinden.

 

Een strikte toepassing van de bijgevoegde protocollen zal de komende tijd essentieel zijn voor het kunnen en mogen chippen en keuren en dat we dit mogen blijven doen. Het ultieme doel blijft daarbij uiteraard om samen in Nederland het Coronavirus te blijven beheersen, terwijl professionals hun werk in deze nieuwe setting weer kunnen uitvoeren.

 

Klik hier voor het protocol keuringen en prestatietesten
Klik hier voor het protocol chippen en schetsen.
De Centrale Keuring die gepland staat voor 19 september moet vooralsnog worden georganiseerd met inachtneming van bovenstaand protocol, maar hopelijk is er dan al iets meer mogelijk.
Het chippen en schetsen van de veulens kan weer doorgang vinden met inachtneming van bovenstaand protocol. Neem contact op met het stamboekburo via info@kvth.nl wanneer u hier nog vragen over heeft.