We hebben er zín in!!!

Na de meest onzekere en lastige voorbereidingen ooit zijn het bestuur én de vrijwilligers helemaal klaar voor de jaarlijkse Centrale Keuring en het ONCK!
Natuurlijk ben je als bestuur eigenlijk het hele jaar door in meer of mindere mate bezig met het stamboek. Maar de werkzaamheden bouwen zich in de weken voor een evenement behoorlijk op en de laatste week is het secretariaat letterlijk van ’s ochtends vroeg ( 5 uur!!) tot ’s avonds laat bezig om alles zo goed mogelijk geregeld te krijgen en iedereen met vragen zo goed mogelijk te informeren.
En nu, vrijdag avond, is het dan zo ver:
Deelnemers zijn geïnformeerd. De terreinen zijn Coronaproof, goodybags gevuld, loterijspullen uitgestald, tweedehands markt ingericht. Inschrijvingen, startlijsten, last minute crisis aanpassingen in verband met zieke juryleden, spullen verzamelen, mensen inlichten, terreinen inrichten, alles is gedaan en klaar. Waarbij we diep onder de indruk zijn van de bijdrage van sponsor Decoprints die het hele terrein fantastisch van looproutes heeft voorzien. Daarbij geholpen door het team van sponsor Rob Adriaan- Schapenhouderij.
Het is klaar!
De voorbereidingen zijn gedaan, dat werk zit er op.
Op naar een noodzakelijkerwijze sobere keuring en een ONCK wat door een wat lossere regelgeving tóch nog leuk aangekleed kan worden.
Het bestuur en medewerkers hopen op een voor iedereen leuk, gezellig en succesvol weekend.
Wij als team hebben er in ieder geval weer verschrikkelijk veel zin in en verheugen er ons op om iedereen morgen te verwelkomen!