Inschrijving Centrale Keuring 2024 geopend

Alle leden hebben per mail de uitnodiging voor de Centrale keuring ontvangen.

We zullen om 8.30 uur starten. Vanaf 8 uur bent u op het terrein welkom.
Naast stamboekopname kan man zich opgeven voor diverse keuringsrubrieken, bestgaande rijpony en IBOP.

Mocht het veulen (ouder dan 6 weken) nog gechipt moeten worden dan kan dit in de ochtend. Er is dan ook de mogelijkheid om DNA en/of HWSD haren monsters af te nemen om deze te laten testen.

Geef dit aan op het inschrijfformulier.

Bij deelname zijn paspoort en influenza inenting verplicht conform KNHS reglement. Gelieve het paspoort en het stamboekpapier mee te nemen naar de keuring.

Catalogus
De publicatie van de catalogus met rubrieken, deelnemers en tijden vindt plaats op de NCPS website, via social media en worden ook per email verstuurd aan de deelnemers.

Parkeren en stallen
Dit jaar kunnen auto’s met trailers en vrachtwagens op het grasveld voor de Nieuwe Heuvel parkeren. Vandaar kun je makkelijk naar de keuringsring lopen.
Auto’s zonder trailer kunnen bij de kantine geparkeerd worden. Dit zal aangegeven worden met informatieborden.

Er is beperkte mogelijkheid om een stal te huren voor € 35,00.
Hierbij zal er voorrang gegeven worden aan merries met veulens en zij die van ver komen.

Voorbrengen
Wij verzoeken de deelnemers te verschijnen in correct tenue, dat wil zeggen, rij-tenue of witte monsterkleding, met de pony’s in goede conditie. Voorkeur voor het tonen van pony’s in natuurlijke staat conform Ierse traditie, maar deze keuze staat vrij voor de deelnemers.

Mocht je meer willen weten over de do’s en don’ts op een Centrale Keuring, kijk dan op de website onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’ of stuur je vraag naar :info@connemara.nl

Iedere Connemara liefhebber is van harte welkom om dit mooie evenement bij te wonen en de deelnemers aan te moedigen. Dus neem vrienden en familie mee!

 INSCHRIJFFORMULIER
De inschrijving sluit op 4 augustus 2024.

Klik HIER om naar het inschrijfformulier te gaan

h