Nieuwsbrief 2 april 2021

Nieuwsbrief 2 april 2021

Ondanks dat Nederland nog steeds in de ban is van Corona maatregelen heeft het bestuur niet stil gezeten en toch een planning gemaakt voor een aantal activiteiten de komende periode. Deze zullen deels online plaats vinden en deels hopen we dat het tegen de zomer weer mogelijk is om elkaar in het echt te ontmoeten.

Fokkersbijeenkomst

De eerste activiteit die we willen gaan organiseren is een fokkersbijeenkomst op 22 april. Deze digitale bijeenkomst staat open voor alle leden van het stamboek en wordt vormgegeven in samenwerking met dierenarts én ervaren fokker van KWPN paarden Jeroen Smak.

Thema van deze avond is het opzetten van een merriestam in de fokkerij en hoe te komen tot een hengstenkeuze. Geïnteresseerde leden kunnen zich via info@connemara.nl opgeven voor deze digitale bijeenkomst, verzoek om daarbij in de titel van de mail “opgave fokkersbijeenkomst” te vermelden.

ALV

De volgende activiteit op de agenda is onze jaarlijkse ALV. Deze zal ook dit jaar weer volledig online gehouden worden, en wel op donderdag avond 27 mei. Belangstellende leden kunnen zich onder andere opgeven door een mail met de titel “opgave ALV” te sturen naar info@connemara.nl

Hierbij willen we op deze plek ook maar vast opmerken dat leden de komende periode natuurlijk ook nog via de mail deze informatie en uitnodiging toegestuurd krijgen.

ONCK

Zoals de actieve volger al opgemerkt heeft staat ook de uitnodiging en inschrijfmogelijkheid voor het ONCK al weer op de website. We hopen op zaterdag en zondag 19 en 20 juni weer een groot aantal combinaties te mogen verwelkomen op de Spreng in Laag Soeren voor 2 dagen sport en recreatie. De inschrijving is inmiddels geopend en kan volledig online via:

https://connemara.nl/inschrijving-onck-2021-is-van-start/

Natuurlijk is het definitief doorgaan van het ONCK afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Covid-19 en de mogelijkheden en beperkingen die tegen die tijd gelden. We zullen u daar natuurlijk gaandeweg het traject van op de hoogte houden.

Enquête

Inmiddels is de tijdens de ALV toegezegde enquête naar alle leden verzonden, en veel leden hebben de vragenlijst inmiddels ook al ingevuld.  Mocht je hem nog niet ingevuld hebben dan nogmaals het verzoek dit toch te doen. Het geeft ons als bestuur belangrijke informatie over wat de leden verwachten van het stamboekbestuur en we kunnen daar in ons handelen dan rekening mee houden.

Ben je lid, maar heb je de enquête niet ontvangen?  Stuur dan een mail met de titel “enquete niet ontvangen” en we zorgen ervoor dat deze alsnog/ hernieuwd verstuurd gaat worden.

Website

Last but not least op deze plek aandacht voor het werk wat de werkgroep die zich bezig wilde houden met de website de afgelopen periode verzet heeft. De site is geactualiseerd, informatie is bijgewerkt en er zijn een aantal nieuwe pagina’s toegevoegd die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Een goede reden dus om alle tabjes die op de homepage staan nog maar eens nader te bekijken, want er is veel nieuws te vinden op www.connemara.nl !