Uitnodiging Merrie Keuring 11 september

UPDATE: CATALOGUS IS ONLINE

Wij nodigen alle leden van het stamboek hiermee van harte uit om deel te nemen aan de keuring, deel te nemen aan de best gaande rubrieken of als toeschouwer het evenement te bezoeken.

Datum & tijd:Zondag 11 september 2022, start 8.30 rubriek 0.  
Plaats:Manege de Spreng, Priesnitzlaan 17, Laag-Soeren
Inschrijving:KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER
Inschrijven kan t/m 18 augustus 2022. Inschrijving is pas na betaling definitief. Bij deelname zijn paspoort en influenza inenting verplicht.
Inschrijfgeld: € 10,- per pony in rubriek 3 t/m 17, ongeacht het aantal rubrieken. € 5.00 per veulen in rubriek 1 en 2. Het inschrijfgeld moet onder vermelding van CK2022 en naam van de pony worden overgemaakt op rekeningnummer NL 75 RABO 0134 2574 72 van het Nederlands Connemara Pony Stamboek te Rosmalen. Kosteloos afmelden kan t/m 18/8; het eventueel reeds betaalde bedrag wordt teruggestort. Meld je je af na 18/8 dan vind geen restitutie plaats. Niet-leden betalen eenmalig € 130.- extra, conform het vastgestelde tarief.
Deelname rubrieken:De rubrieken staan vermeld in het inschrijfformulier.
Chippen en HWSD test:Geregistreerde veulens kunnen worden gechipt. Pony’s kunnen worden getest op HWSD. Facturering hiervan test vindt plaats via het stamboekbureau.  
Catalogus:De publicatie van de catalogus met rubrieken, deelnemers en ca tijden vindt plaats op de NCPS website en via NCPS Facebook maar worden ook per email verstuurd aan de deelnemers. Daarnaast is er een beperkt aantal catalogi te koop voor € 2,50 bij het secretariaat.
Stalling:Het reserveren van een (dag)stal op De Spreng is (beperkt) mogelijk en kost € 17,50 per stal. Merries met veulens en lange reistijden hebben voorrang.
Voorbrengen pony’s:Wij verzoeken de deelnemers te verschijnen in correct tenue, d.w.z. rijtenue of witte monsterkleding, met hun pony’s in goede conditie. Voorkeur voor tonen van pony’s in natuurlijke staat conform Ierse traditie, maar deze keuze staat vrij voor de deelnemers. Bij bestgaand-rubrieken zijn alleen zadelvormige dekjes toegestaan.

Naast de Nederlandse juryleden, hebben wij Mr. Tom Mc laglainn, voormalig voorzitter van het Ierse Connemara Stamboek uit Ierland en Frau Susanne Lehmann, Connemara Jurylid uit Duitsland, als gast jury weten vast te leggen.

Vanwege de korte voorbereidingstijd in combinatie met het verwachte aantal aanmeldingen voor de keuring, is besloten de IBOP proeven uit te stellen tot de Hengstenkeuring in het voorjaar.

Wij hopen van harte op een mooie opkomst op 11 september, waarbij Connemara vrienden elkaar kunnen ontmoeten!

Hartelijke groet,

Het Interim Bestuur,

Mathilde Nanninga, Esther de Beer, Natasja Oving, Gabriëlle van Banning