Workshop Boogschieten 3 maart 2024

Heb jij nu ook altijd al gedroomd van boogschieten te paard? Ben jij de volgende Merida of Legolas te paard? Dan is hier jouw kans om met jouw Connemara pony in het diepe te springen en je droom werkelijkheid te laten worden!!

Speciaal voor alle ridders onder ons organiseert RV & PC WWNA in samenwerking met de NCPS (Connemara vereniging) een workshop Boogschieten te paard. Deze workshop wordt gegeven door niemand minder dan Europees kampioen Siem Budding, afgelopen november nog winnaar van het Grand Africa Tournament in deze discipline in Zuid-Afrika.

De workshop duurt ongeveer 3 uur (dit hangt af van het aantal deelnemers). Eerst wordt er met twee benen op de grond geoefend, daarna wordt er vanuit het zadel geschoten. In de ochtend wordt de workshop aangeboden voor Connemara pony eigenaren. En in de middag voor de leden van de WWNA en overige geïnteresseerde ruiters/amazones.

Programma 3 maart 2024

TijdNCPS (Connemara pony stamboek)RV&PC WWNA
9.30-12.30Workshop boogschieten te paard 
12.30-13.00Demonstratie Siem BuddingDemonstratie Siem Budding
13.00-16.00 Workshop boogschieten te paard

Waar?
Bentweideweg 25, 7345 AL Wenum-Wiesel (Apeldoorn-Noord)

Waarom?
Omdat jij misschien ook altijd al gedroomd hebt om je te wanen in de middeleeuwen, op jouw prachtige Connemara pony met pijl en boog. Zodat jij net als Cupido nog meer liefde voelt voor onze prachtige hobby bij een superleuke vereniging. Het is boven alles ontzettend leuk!

Voor wie?
Voor alle leden van de NCPS en iedereen die beschikt over een Connemara pony. De workshop is toegankelijk voor jong en oud! Iedereen mag meedoen. Je hebt wel een pony nodig waar je met de handen vrij op kunt rijden. De oefeningen worden aangepast aan jouw vaardigheden.

Heb je geen pony, maar vind je het leuk om kennis te maken met deze sport en de Connemara pony vereniging? Dan ben je ook van harte welkom om te komen kijken en om de deelnemers aan te moedigen! Meld je wel even aan.

Kosten?
75,- euro per combinatie exclusief koffie/thee/lekkers
80,- euro per combinatie inclusief koffie/thee/lekkers
Bezoekers: gratis toegang(kantine is open voor drinken en versnaperingen)

Er is plek voor maximaal 10 combinaties. Heb je belangstelling? Meld je dan alvast aan voor de workshop! Dat mag via het algemene adres van het Connemara stamboek: info@connemara.nl

De inschrijving staat vast nadat de combinatie formeel is aangemeld en de workshop betaald is.