Foto’s Cross Clinic 12 november 2023

— We zijn erg blij met het enthousiasme en gaan proberen binnenkort een 2e datum te prikken —

De zondag begon mistig maar het was droog. Daar waren we al heel blij mee gezien de regen de weken ervoor. Het terrein was sfeervol en de bodem was super. 11 enthousiaste amazone’s stuurden hun ponies over de verschillende hindernissen. Niet elke Connemara was waterproof maar de meeste gingen stoer door de waterbak.

De overige foto’s zijn naar de deelnemers gestuurd.

Esther, bedankt voor het organiseren, Marieke voor de mooie foto’s en Pascalle voor je enthousiaste manier van lesgeven. Dit smaakt naar meer!

Er zijn drie groepen nl. start 10.00, 11.00 en 12.00 uur. De deelnemers zijn ingelicht. Toeschouwers meer dan welkom.
Adres Duifhuisstraat 2, Schaijk

Let op, dragen van cap en bodyprotector verplicht. Zorg ook voor goede beenbescherming voor je pony.

Op zondag 12 november gaat Pascalle van Boxtel op het prachtige terrein van De Bossenhoeve in Schaijk een cross clinic geven, speciaal voor connemara liefhebbers!

Zowel leden als niet-leden zijn welkom om deel te nemen. Het terrein van De Bossenhoeve is zowel voor beginnende als gevorderde combinaties geschikt.

Als je mee wil doen, stuur dan een mailtje naar info@connemara.nl. Laat ons ook even weten hoeveel cross- en/of spring ervaring je hebt, zodat we passende groepjes kunnen maken. We mikken op 4 combinaties per groep.

Kosten zullen rond 30,- tot 35,- per combinatie zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers.

UPDATE 6 oktober: de clinic zit inmiddels VOL. Je kan je nog wel aanmelden voor een reservelijst. Mocht er nog een plekje vrij komen dan kan je alsnog meedoen.